Puder za Prirodno Osveženje Lica

104 din

Puder Rumena za Prirodno Osveženje Lica - Vodootporan i Mat Efekat - Zdravlje i Lepota InfoOglasi

Puder Rumena za Prirodno Osveženje Lica

Vodootporan i Mat Efekat - Savršena Dodatna Vrednost za Vašu Šminku

Proizvod sa više prednosti:

  • 1. [Četiri popularne boje]: Naša paleta pudra za rumenilo dolazi u 5 boja koje možete izabrati, bogate su boje i visoke pigmentacije, i mogu oblikovati i naglasiti vaše crte lica na savršen način. Kreirajte prirodan izgled rumenila u prahu.
  • 2. [Paleta krem pudra za rumenilo]: Pasta je nežna i lako se nanosi. Nakon nanošenja, daje mat efekat, koji može osvetliti boju kože i istaći prirodnu lepotu. Možete ga koristiti samostalno ili preko drugih boja. Može se takođe koristiti i kao senka za oči. Dodajte prirodni sjaj svom licu.
  • 3. Sigurnost sastojaka: Napravljen je od blage i neiritirajuće formule i nikada nije testiran na životinjama. Neće se grudvati, naborati ili začepiti pore, i može se čuvati i koristiti duže vreme. Prozračna tekstura savršeno se uklapa u kožu i neće je učiniti dosadnom.
  • 4. [Vodootporan i dugotrajan]: Mat puder za rumenilo je vodootporan i jednostavan za upotrebu. Samo nanesite puder za rumenilo četkom i pređite preko obraza kako biste dobili prirodno rumenilo u prahu. Održavajte vaše obraze svetlima tokom dugog vremena.
  • 5. Savršen poklon: Kompaktni i delikatni izgled monokromatskog pudera za rumenilo može se koristiti kao mali poklon za devojke ili prijatelje na rođendanskim zabavama, Božiću, plesovima i venčanju.

Opis:

Ime: puder za rumenilo
Boja: dostupne su 4 boje
Specifikacija: Monohromatska
Rok trajanja: 3 godine

Ova prezentacija može se pronaći na sajtovima Zdravlje i Lepota InfoOglasi i Zdravlje i Lepota BesplatniOglas, gde svi zainteresovani mogu potpuno besplatno reklamirati proizvode koji se tiču zdravlja i lepote.

POGLEDAJTE DETALJNIJE

Коментари